Campus Virtual
Search
Close this search box.

‘Learn-Teach-Apply’, una nova sessió d’Interferències amb accent gràfic

Dimarts 23 de març, 18:00. Els dissenyadors Lupi Asensio i Martin Lorenz, fundadors de TwoPoints.Net, són experts en identitats visuals flexibles

TwoPoints.Net, un estudi amb seus a Barcelona, Berlín i Hamburg i especialitzat en sistemes flexibles per a identitats visuals i projectes editorials, protagonitza la nova sessió del cicle Interferències.

La xerrada, en què participaran els cofundadors Lupi Asensio i Martin Lorenz, tindrà lloc dimarts 23 de març a les 18:00 en format online prèvia inscripció gratuïta.

Learn–Teach–Apply (Aprèn, ensenya, aplica) són els tres pilars de l’estudi. Des de la seva fundació (2007), han compaginat la pràctica professional amb projectes tant propis com per a clients en el camp de l’ensenyament i la investigació. TwoPoints.Net treballa amb el convenciment que aquestes tres accions es retroalimenten i tant els seus estudiants com els seus clients se’n beneficien, tot i que també ells recullen els fruits d’un procés d’aprenentatge continu que evita les repeticions. Un canvi i adaptació permanent que apliquen tant en el disseny d’identitats flexibles com en la manera en què dissenyen la seva vida.

 

 

Ponents

Lupi Asensio

Llicenciada en Belles Arts per la UB en la branca de Disseny, es va especialitzar en Tipografia a Darmstad (Alemanya) i va realitzar un postgrau en Comunicació Visual i estudis de cinema a Offenbach. Ha impartit classes de tipografia, color i comunicació visual en diferents escoles de disseny, universitats i màsters. Actualment és professora de Tipografia i Disseny a la Reial Acadèmia de Belles Arts (KABK) de La Haia.

Martin Lorenz

Va estudiar Disseny de la Comunicació a Darmstadt i Disseny Gràfic i Tipogràfic a la KABK de La Haia. Després de quatre anys com a director creatiu de l’agència de disseny Hort, es va traslladar a Barcelona, on va cofundar TwoPoints.Net amb Lupi Asensio. Després d’haver fet classes a diverses escoles i universitats espanyoles i alemanyes, actualment és professor de Tipografia a la KABK de La Haia.

Aquesta sessió d’Interferències s’engloba dins de les activitats d’Extrabold, el festival de disseny gràfic dels estudiants de BAU.

 

Dimarts 23 de març
18:00
Online amb inscripció prèvia

 

 

 

 

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

48 minuts ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

2 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

3 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

4 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega