Campus Virtual
Search
Close this search box.

BAU desembarca a Nàpols

El nou conveni amb la Università degli Studi di Napoli Federico II permetrà l’intercanvi d’estudiants, professors i investigadors

La mobilitat internacional dels estudiants de BAU és una de les màximes prioritats del centre i una de les garanties d’una experiència universitària completa i enriquidora a partir de l’intercanvi cultural, l’aprenentatge de nous idiomes i el descobriment de metodologies.

BAU, que ja està present en 30 països i rep estudiants de 45 nacionalitats, acaba d’ampliar recentment la xarxa d’universitats col·laboradores gràcies al nou conveni signat amb la facultat d’Arquitectura i Disseny de la Università degli Studi di Napoli Federico II, una de les facultats de referència del sud d’Itàlia.

Així, BAU reforça la seva presència al país transalpí (l’altre centre amb conveni és NABA – Nuova Academia di Belle Arti de Milà), cosa que permetrà augmentar l’oferta de places Erasmus per a estudiants de BAU a Itàlia i, alhora, rebre més estudiants italians al centre.

El conveni amb la Università degli Studi di Napoli inclou les àrees d’Interiors, Gràfic i Interacció, i en podran gaudir tant estudiants com professors i investigadors. Fundada el 1224, és la universitat estatal més antiga del món i la més important de Nàpols.

Amb gairebé un milió d’habitants, la capital de la Campània és una ciutat vibrant i amb un extraordinari patrimoni històric, arquitectònic i artístic, ideal per viure plenament una etapa acadèmica a l’estranger.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

10 hores ago

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

1 dia ago

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

1 dia ago

El IX Col·loqui Internacional d’Investigadors en Disseny comptarà amb Serafín Álvarez, docent en Disseny i Belles Arts

2 dies ago

Noticias relacionadas

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

El IX Col·loqui Internacional d’Investigadors en Disseny comptarà amb Serafín Álvarez, docent en Disseny i Belles Arts

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts