Campus Virtual
Search
Close this search box.

‘Actuar en la emergencia’, nou programa d’investigació de GREDITS

L’objectiu del programa és explorar de forma transversal i col·lectiva alguns dels instruments proposats

GREDITS (Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social) ha tancat un acord amb la Reial Acadèmia Espanyola de Roma (RAER) per dirigir i coordinar el programa d’investigació Actuar en la emergencia. Repensar la agencia del diseño durante (y después de) la Covid-19 en el trienni 2021-2023.

L’objectiu del programa és explorar de forma transversal i col·lectiva alguns dels instruments proposats des del disseny per analitzar tot un conjunt de reptes socials, ambientals, sanitaris i comunicacionals sorgits arran de la pandèmia de la Covid-19. El programa sorgeix de la voluntat de generar xarxes de coneixement i d’oferir solucions compartides que contribueixin al foment de respostes alternatives, complementàries i funcionals davant de l’actual crisi, però amb la vista posada també en el futur post-Covid.

El programa compta amb la participació de 44 investigadors agrupats en 14 projectes d’investigació. Entre les entitats associades al programa, es troben, a més de GREDITS i RAER, la UDR de BAU, el Departament d’Arquitectura de la Universitat Federico II (Nàpols, Itàlia), l’Istituto Superiore per le Industrie Artistiche (Urbino, Itàlia), la Università di Enna Kore (Enna, Itàlia) i Hangar, centre de producció i investigació d’arts visuals (Barcelona, ​​Espanya).

Així mateix, en el projecte hi estan involucrades publicacions com Inmaterial (BAU), Phd Kore Review (Enna) i Progetto Grafico (ISIA). La presentació general del programa i de la web tindrà lloc durant el mes de febrer de 2021.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

1 dia ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda