Campus Virtual
Search
Close this search box.

El disseny 3D aplicat a el món de la moda

Un projecte de Cristina Orozco, alumni de BAU, per a la desfilada de Dominnico a la Mercedes Benz Fashion Week a Madrid

Cristina Orozco, alumni de BAU, va presentar el seu TFG Physica basat en el disseny 3D i en el qual explorava les relacions canviants entre tecnologia, fantasia i realitat. Un projecte que dissenyava un entorn imaginari a través de representacions hiperrealistes que alteraven el disseny espacial i sensorial, i observava com visualment es creava un espai intermedi. Experimentava per crear ambients a través del color i les formes.

Amb aquest bagatge i la col·laboració d’Eros Giuseppe, ha creat Ecce Visuals, l’estudi responsable de la imatge global (logotips, invitacions, visuals per a la desfilada, etc.) per a la desfilada deDominnico en l’última edició de la Mercedes Benz Fashion Week a Madrid.

 

 

En el que pot ser una picada d’ullet a el moviment Black Lives Matter, la col·lecció Uhura SS 2021 pren el nom de la tinent de raça negra de la saga televisiva Star Trek. Els visuals de Cristina i Eros i la tecnologia 3D recreaven una galàxia rosa (el color per excel·lència de Dominnico) a l’interior d’una nau espacial en la qual un líquid inundava els passadissos pels quals desfilaven les models de Uhura SS 2021.

La Cristina destaca la gran connexió que van tenir amb les idees i el mood del dissenyador Domingo Rodríguez (Dominnico) i l’inoblidable i emocionant d’aquesta col·laboració amb el món de la moda que esperen que no sigui l’última.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

7 dies ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

1 setmana ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

2 setmanes ago

Noticias relacionadas

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Obert el període de Preinscripció Universitària per accedir als Graus en Disseny i Belles Arts de BAU

Pep Vidal, docent del Grau en Belles Arts, exposa la seva obra a l’ADN Galeria