Campus Virtual
Search
Close this search box.

Comunicat BAU: Mesures de contenció i seguiment Coronavirus COVID-19

BAU atura l’activitat docent presencial durant un període inicial de 14 dies, a partir del 13 de març fins al 27 de març, ambdós inclosos

Us comuniquem que BAU, Centre Universitari de Disseny ha suspès tota la seva activitat presencial d’acord amb les indicacions emeses el 12 de març pel govern de la Generalitat de Catalunya, que ha anunciat l’aturada de classes presencials a totes les universitats, centres escolars, instituts, escoles bressol i centres de formació d’adults de Catalunya.

Seguint aquestes indicacions, BAU atura l’activitat docent presencial durant un període inicial de 14 dies fins al 30 de març. Durant aquest període, la formació acadèmica es traslladarà a les aules del campus virtual, on el professorat procurarà cercar alternatives per planificar-la temporalment en modalitat no presencial i posar a l’abast dels estudiants els recursos necessaris en el procés del seu aprenentatge, intensificant les respostes als seus dubtes, possibles consultes i creant àrees de debat.

Així mateix, BAU cancel·la totes les activitats i esdeveniments programats durant els propers dies. En aquest context d’excepcionalitat, la jornada de portes obertes del 21 de març, que coincidia amb la celebració del Saló de l’Ensenyament (ajornat sense data específica) queda cancel·lada. Podeu consultar el nou calendari de jornades de portes obertes del centre aquí.

Per a qualsevol gestió, dubte o consulta, podeu trucar al telèfon 93 415 34 74 de 9:00 a 17:00 o bé adreçar-vos al correu info@bau.cat

A data d’avui, no consta cap contagi de coronavirus dins de la comunitat BAU, tot i així us recordem que cal seguir les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar aquí.

Agraïm la comprensió i col·laboració de tota la comunitat BAU i la resta de la ciutadania en aquests moments de màxima excepcionalitat.

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

3 hores ago

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

9 hores ago

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

10 hores ago

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

5 dies ago

Noticias relacionadas

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS