Campus Virtual
Search
Close this search box.

La proposta de BAU per al Llum BCN 2020

Del 14 al 16 de febrer. 'Phosphens' és un projecte de disseny audiovisual i d'espais que sorgeix de la necessitat de conèixer l'ànima del barri

L’edició 2020 del Festival d’Arts Lumíniques Llum Bcn tindrà lloc els pròxims 14, 15 i 16 de febrer i convertirà de nou el barri del Poblenou en un escenari gegant d’instal·lacions artístiques on la llum i el disseny audiovisual seran els protagonistes indiscutibles.

Al vespre, la llum transforma el Poblenou en un laboratori d’investigació al servei d’artistes de tot el món, creadors que utilitzen la llum, el moviment, la realitat virtual o la intel·ligència artificial per a explorar noves formes i significats per a l’espai públic.

BAU participa en el Festival amb Phosphens (Carrer de Tànger, 89), una instal·lació realitzada per estudiants dels itineraris de Disseny Audiovisual i Disseny d’Espais del Grau. El projecte sorgeix de la necessitat de conèixer l’ànima del barri. En la part tècnica, treballa amb objectes que es creien sense vida per a donar-los una; en la part discursiva, amb vides que es pensaven com a objectes de consum. Phosphens és una interacció entre la vida i la no vida.

Sota la tutoria de Pierino dal Pozzo, Mariel Fuentes, Frank María i Santi Vilanova, els estudiants Eva Banderas, Alba Cantos, Tamara Cortés, Núria Garrido, Isabel Jaume, Raquel Nogueras, Noelia Sánchez, Daniel Tahmaz i Noemí Varela són els responsables d’aquest projecte en el qual han col·laborat diverses entitats del barri.

 

Divendres 14 i Dissabte 15
De 19.00 a 24:00
Diumenge 16
De 19.00 a 23.00
BAU – Phosphens (Tànger, 89)

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

7 dies ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

7 dies ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

1 setmana ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

2 setmanes ago

Noticias relacionadas

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Obert el període de Preinscripció Universitària per accedir als Graus en Disseny i Belles Arts de BAU

Pep Vidal, docent del Grau en Belles Arts, exposa la seva obra a l’ADN Galeria