Campus Virtual
Search
Close this search box.

Aleix Font, ‘Extra Poster’ i altres projectes gràfics

Explorador de nous llenguatges de comunicació, a 'Extra Poster' (Instagram) afegeix cada setmana un cartell sobre un tema d'actualitat

L’estudi d’Aleix Font es descriu com a multidisciplinari, barceloní i especialitzat en la conceptualització i construcció de projectes que envolten el món del disseny gràfic. Projectes amb una forta base conceptual que busquen una solució única per a cada client.

Font és alumni del Grau en Disseny de BAU, i el seu estudi, malgrat la seva curta vida, pot presumir d’un Laus Bronze (2013) i dos Laus Plata (2014 i 2015). A més d’oferir serveis de branding, cartellisme, comunicació visual, direcció d’art, disseny web, editorial i packaging, Font està immers en projectes personals per impulsar la creativitat i descobrir nous llenguatges de comunicació, com en el cas d’Extra Poster, un Instagram on cada setmana afegeix un cartell sobre un tema d’actualitat.

 

 

Un projecte en el qual podem descobrir els seus interessos i preocupacions (política, canvi climàtic, ecologia, assumptes internacionals) i constatar un llenguatge gràfic variat i molt personal. Un Instagram que es mereix, sense cap dubte, una visita setmanal i que vist globalment es converteix en un resum visual de la societat en què vivim.

Entre els seus últims projectes, destaquem el disseny de la gràfica de la Lotería mantera, una iniciativa solidària del col·lectiu Top Manta Barcelona que ha comptat amb la participació altruïsta de nombrosos il·lustradors, dissenyadors i artistes de la ciutat i que pretén donar visibilitat a la complexa situació en què viuen les persones migrants.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

7 hores ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

2 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

3 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

4 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega