Campus Virtual
Search
Close this search box.

El fotògraf Juan Valbuena inaugura el cicle Interferències 2019/20

Dimarts 3 de desembre, 18:00. Presentació del projecte 'Ojos que no ven corazón que no siente', sobre la relació entre Espanya i Guinea Equatorial

El cicle Interferències és una proposta de l’Àrea de Cultura del Grau en Disseny de BAU dirigida especialment als estudiants de Grau, però oberta a totes les persones interessades de dins i fora de BAU. Les trobades poden adoptar diferents formats (ponència, xerrada, debat, taller, etc.) a través dels quals es tracten diferents aspectes de l’Art i del Disseny a partir de temàtiques relacionades amb els interessos del Grau.

El pròxim 3 de desembre, el fotògraf Juan Valbuena serà l’encarregat d’inaugurar la 5a edició del cicle Interferències i per a això presentarà un projecte sobre la relació entre Espanya i Guinea Equatorial, Ojos que no ven corazón que no siente.

En aquesta presentació ens parlarà sobre la complexa i secreta història entre Espanya i Guinea Equatorial, que ha deixat molts dels seus protagonistes en terra de ningú, convertits en apàtrides emocionals a mig camí entre dos mons.Valbuena cerca trencar la inèrcia de la matèria reservada per parlar del que no es parla, veure el que no es veu i sentir el que no se sent.

A més de fotògraf, Juan Valbuena és fundador de l’agència Nophoto, director de l’editorial Phree i professor-coordinador del Màster Internacional de Fotografia i Gestió de Projectes de l’escola EFTI. Els seus projectes tenen a veure amb el viatge, el territori i la memòria i estan contaminats amb altres disciplines com l’edició, la recerca i la literatura.

 

Dimarts 3 de desembre
De 18.00 a 20.00
BAU, Espai polivalent (Pujades, 118)
Entrada lliure fins a completar aforament

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

6 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

7 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega