Campus Virtual
Search
Close this search box.

TDC 65, tot un món de tipografia

Fins al 29 de novembre. La mostra exposa els treballs guanyadors del concurs internacional anual de disseny de tipografia i de comunicació del TDC

Un any més, BAU presenta una selecció dels treballs presentats al Type Directors Club, una organització creada l’any 1946 a Nova York arran de reunions informals de diversos tipògrafs del moment. Des dels seus inicis la intenció del TDC és valorar la importància de la tipografia en qualsevol treball de comunicació visual, donar a conèixer l’ofici del tipògraf i brindar-li reconeixement.

L’exposició recull alguns dels treballs guanyadors del concurs internacional anual de disseny de tipografia i disseny de comunicació del TDC. Així mateix, permet veure la tipografia aplicada en diversos suports com a llibres, cartells, marques corporatives, logotips, revistes, treballs d’estudiants i disseny de tipografies de molts països, inclosos els Estats Units, França, Alemanya, Espanya, els Països Baixos, el Regne Unit, la República Popular de la Xina o Corea del Sud entre altres.

 

 

Les publicacions estan exposades a la biblioteca de BAU, la resta dels treballs ocupen les parets taules i vitrines del passadís central de l’edifici A i a partir del dilluns 25 es podran veure els cartells a l’aula polivalent de l’edifici A.

L’exposició del material gràfic seleccionat pel TDC està considerada per molts com la millor exposició mundial de tipografia. Des de fa 15 anys, BAU no només acull l’exposició, sinó que també és el representant del TDC per a Espanya i coordina la itinerància de la mostra en la resta de l’estat espanyol, amb exposicions a Sabadell (Escola L’Illa), Santander (Tipos), Andalusia (AAD), Madrid (DIMAD) o Soria (Escola d’Art).

 

Fins al 29 de novembre de 2019
De dilluns a divendres de 8:00 a 21:00
BAU, edificio A (Pujades 118)
Entrada lliure
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

1 dia ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda