Campus Virtual
Search
Close this search box.

BAU participa en la Open Night del Poblenou amb experiments audiovisuals

Divendres 22 de noviembre, 19:00. Tres instal·lacions per crear una experiència il·lusòria que els visitants percebran com a realitat

Realitat o il·lusió? Experiments audiovisuals és el títol que els dissenyadors Javi Albo, Natalia Gima, Ruben Oya y Heidi Valda, alumni del Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, han donat a les tres instal·lacions audiovisuals que es podran visitar aquest divendres 22 de novembre a BAU en el marc del Poblenou Open Night 2019. Tres instal·lacions per a crear una experiència il·lusòria que els visitants percebran com a realitat:

Arquitectura de llum

Experiència immersiva amb la llum com a element arquitectònic. Un sistema de projecció de gran format i diverses capes modularan l’espai principal de l’esdeveniment. El públic es veurà immers en les projeccions i una sessió del dj Reasonance.
Autors: Natalia GimaRubén Oya, Heidi Valda i Daniel Vázquez

Portal

Una instal·lació artística que explora els llindars de la percepció humana. Una sèrie d’estructures lluminoses en moviment recreen un buit en l’espaitemps, generant un extraordinari efecte visual que en realitat només existeix en la nostra persistència de la visió. L’obertura d’un portal hologràfic tridimensional per a oferir una experiència hipnòtica.
Autors: Javier Albo i Alejandro Moscoso

Fumarium

Una sala de vidre reconvertida en peixera de fum serveix per a visualitzar volums lumínics en el buit. Des de l’exterior s’observa com el fum visibilitza el feix del làser, que en moviment crea volums en l’aire. La visió d’aquests objectes es deu a aquest efecte de la persistència retiniana. Es pot descriure com una il·lusió en la nostra ment.
Autors: Natalia GimaRubén Oya, i Heidi Valda

Divendres 22 de novembre
De 19.00 a 23.00
BAU, Edifici B (Pujades, 128)
Entrada gratuïta

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

1 dia ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda