Campus Virtual
Search
Close this search box.

Les peculiaritats de l’Stop Motion noruec. Un BAU Talks amb Rasmus A. Sivertsen

Divendres 8 de novembre, 17:30. Conferència d'un dels directors europeus més interessants en cinema d'animació

El Màster en Animació Stop Motion presenta el 8 de novembre una nova sessió BAU Talks amb el director i animador de cinema noruec Rasmus A. Sivertsen, que inaugurarà El meu primer festival amb la projecció del seu últim film Solan & Eri, missió a la lluna, el dissabte 11 de novembre als cinemes Bosque de Barcelona.

L’any 2008 va debutar amb la seva primera pel·lícula Kurt turns evil, amb la qual va guanyar el premi Amanda —l’equivalent als premis Goya a Noruega— a la millor pel·lícula infantil. Nascut l’any 1972, manté un idil·li amb l’animació des de la seva infància, quan ja vivia envoltat de càmeres, retoladors, aparells i mobiliari de tota mena en companyia del seu pare, dibuixant i animador.

Rasmus A. Sivertsen va estudiar animació en el Volda University College i és copropietari de Qvisten Animation. Està considerat un dels directors més productius de Noruega i ha dirigit nou llargmetratges, tres sèries de televisió i un curtmetratge. Entre els seus majors èxits es troba l’última trilogia Flåklypa de stop-motion que va ser vista per més de 1,5 milions d’espectadors a Noruega. Les seves produccions també inclouen projectes 2D i 3D. Ara està en producció amb la seva desena pel·lícula Helt Super, que s’estrenarà a la tardor de 2020. Doblades al castellà, estan disponibles a Filmin El bosc de Haquivaqui o Dos col·legues al rescat.

 

 

Aquest BAU Talks està organitzat pel Màster en Animació Stop Motion en col·laboració amb El meu primer festival.

 

Divendres 8 de novembre
17.30
BAU, Edifici A, Espai polivalent (Pujades, 118)
Conferència en anglès. Entrada lliure amb aforament limitat

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

7 dies ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

7 dies ago

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

1 setmana ago

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

2 setmanes ago

Noticias relacionadas

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda

Obert el període de Preinscripció Universitària per accedir als Graus en Disseny i Belles Arts de BAU

Pep Vidal, docent del Grau en Belles Arts, exposa la seva obra a l’ADN Galeria