Campus Virtual
Search
Close this search box.

Art Electrònic i Digital, una nova perspectiva per als sentits

Divendres 21 de juny. Mostra d'instal·lacions audiovisuals interactives, amb obres sobre la natura, el temps i el moviment

El proper 21 de juny, es podrà visitar la Mostra d’instal·lacions audiovisuals interactives, obres realitzades pels estudiants del Màster en Innovació Audiovisual i Entorns interactius  de BAU, Centre Universitari de Disseny.

Els entorns i espais de creació multidisciplinària creixen ràpidament, espais on persones de diferents especialitats s’uneixen per a crear i proposar obres que creguin una nova relació entre Art, Tecnologia, percepció i espectador. L’art digital, més enllà d’una tècnica, es torna un manifest i una resistència que parla de com percebem i interactuem en el món partint des de les matemàtiques i la naturalesa mateixa.

En aquesta mostra de TFM (Treball Final de Màster) dels estudiants del Màster d’Innovació Audiovisual i Entorns Interactius es podrà veure i interactuar amb diferents propostes entre espais, escultures i instal·lacions. Obres receptives, interactives i intuïtives que al·ludeixen a la naturalesa, la percepció del temps i el moviment; o la immersió sensorial i la inclusió de diferents públics com, per exemple, aquelles persones amb discapacitat auditiva. Una mostra en la qual s’estimularan els sentits generant una nova percepció, on l’espectador deixa de ser un observador passiu per a passar a ser part de l’obra i connectar-se amb la mateixa a través de l’acció i creant així una experiència única.

 

Divendres 21 de juny
Es realitzaran tres passis: a les 16:00 a les 18:00 i a les 20:00.
Cada passi tindrà un aforament limitat a 50 persones.
Plató de BAU (edifici B, Pujades, 128)

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

50 minuts ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

2 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

3 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

4 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega