Campus Virtual
Search
Close this search box.

Un Type Thursday amb accent britànic, català i brasiler

Dijous 23 de maig, 19:30. Amb la participació de l'estudi Hey (exposició i conferència), Alex Foxley, Breno Fortes i Francisco Martins

El Type Thursday de maig té accent britànic, català i brasiler, i és la antepenúltima cita per als amants de la tipografia que tindrà lloc a BAU en aquest curs 2018/19. L’estudi barceloní Hey, presenta l’exposició Hey from A to Z, complementada amb una conferència. I al TypeCrit, presentacions d’Alex Foxley, Breno Fortes i Francisco Martins.

Alex Foxley —dissenyador multidisciplinari britànic establert a Barcelona— ens porta la seva col·laboració per a l’última edició de 36 days of Type. Alex està fascinat per la forma en la qual les perspectives forçades i els objectes impossibles es generen en moltes lletres i números, juguen amb la nostra percepció de l’espai. El seu treball presenta una mescla eclèctica de colors atrevits i dissenys cridaners, que aplica a productes com a bosses, carteres i fins i tot catifes.

 

 

Breno Fortes —nascut, viscut i curat al Brasil— es va traslladar a Barcelona per a cursar un màster en Direcció d’Art i un postgrau en Coolhunting. Breno presenta el seu projecte Monogrames d’estar per casa. Com ell compta: “Viure en una ciutat en la qual molt del que veus
i fins i tot toques té més anys d’història que el teu país d’origen és alguna cosa que sempre m’ha encantat”.

En els seus passejos, a més d’admirar l’arquitectura modernista, va descobrir els monogrames, que presideixen molts dels portals de la nostra ciutat. Monogrames que un el seu dia segurament van ser motiu d’orgull per al propietari de la finca i que no obstant això, entre pantalles de mòbils i distraccions vàries, ens passen desapercebuts i tendim a ignorar.

 

 

Francisco Martins – dissenyador brasiler que en l’actualitat cursa el Màster de Disseny Gràfic a BAU- presenta un projecte editorial. El llibre Amazònia Exòtica. Curiositats de l’Amazònia és una peça gràfica de caràcter tècnic, històric i literari sobre la fauna i flora brasilera. Un projecte que li va suposar afrontar el repte de solucionar de manera satisfactòria les opcions tipogràfiques, l’interlineat i el reticle, inherents a qualsevol projecte de disseny editorial.

 

 

Dijous 23 de maig
De 18.30 a 21.30
Entrada lliure amb inscripció
BAU, Edifici A, espai polivalent (Pujades, 118)

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

4 dies ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

6 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

6 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

1 setmana ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega