Campus Virtual
Search
Close this search box.

Nova edició d’Extrabold, el festival de disseny gràfic dels estudiants de BAU

De l'1 al 4 d'abril. Instal·lació, tallers, conferències, exposicions i festa amb la participació d'estudiants, alumni i docents del centre

La setmana vinent, el disseny gràfic inundarà l’edifici A de BAU. Arriba Extrabold, un festival organitzat pels estudiants de l’itinerari de Disseny Gràfic del Grau en Disseny, coordinat per Pau de Riba i que compta amb la participació de alumni, professors i estudiants. El festival inclou exposicions, tallers, conferències i, com no, festa.

El dilluns 1 d’abril a les 19.00, s’inaugura la instal·lació La Dansa del Cosmos de l’alumni Marina Colell, una instal·lació interactiva sorgida del seu TFG del mateix nom presentat el curs 2016-2017 i adaptada especialment per a Extrabold. La peça romandrà activa durant tots els dies del festival. El mateix dia donarà inici el taller Vitralls, coordinat per la professora Marina Salazar i en el qual estudiants de segon curs intervindran en els cristalls del Centre.

Durant tot el dia 1 i el divendres 5 al matí, el professor i tipògraf Jesús Morentin obrirà el taller per a treballar amb fotopolímeros i tipografia, i on es podran estampar dissenys propis en samarretes, papers i bosses. A més, J. Morentin presentarà els últims treballs del seu projecte Bunkertype.

Per al dimarts 2 d’abril, s’han programat conferències per partida triple: una ponència de Mariona Genís sobre la pedagogia de la Bauhaus (11:30), amb la intenció d’obrir el debat i comentar diversos aspectes de la mítica escola de disseny alemanya. De 12.00 a 14.00, la intervenció del Deletrista, un jove barceloní que està recuperant el noble art de la retolació tradicional i que parlarà sobre el lettering i la retolació a mà. I a les 18.00, dins del cicle Interferències, la conferència Si no faig un foto-llibre no existeixo! del fotògraf Txema Salvans.

El dimecres 3, tindrem l’exposició Book of Matches, organitzada per estudiants de tercer curs a partir d’un dels exercicis clàssics de l’assignatura de Projectes de Disseny Gràfic I. Durant els dies del festival es podrà gaudir d’una exposició de projectes de l’itinerari de disseny gràfic en els passadissos i patis del Centre, que compartiran espai els dies 3 i 4 amb la presentació de l’estat actual d’alguns dels TFGs que es presentaran a la fi d’aquest curs.

Dijous 4, a les 17.30 h. (passadís central de l’edifici A), BAU ve de Bauhaus per @enboles i a partir de les 19.00 h., festa final BAUKelly.

 

De l’1 al 4 d’abril
BAU, Edifici A
Participació lliure

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

11 hores ago

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

1 dia ago

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

1 dia ago

El IX Col·loqui Internacional d’Investigadors en Disseny comptarà amb Serafín Álvarez, docent en Disseny i Belles Arts

2 dies ago

Noticias relacionadas

El Grau Universitari en Belles Arts, un camí cap a la indústria creativa

BAU acaba el curs acadèmic amb les presentacions finals del Màster Universitari en Design Research

Dos Alumni i un docent del MA Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, seleccionats per Barcelona Producció

El IX Col·loqui Internacional d’Investigadors en Disseny comptarà amb Serafín Álvarez, docent en Disseny i Belles Arts

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts