Campus Virtual
Search
Close this search box.

BAU Talks amb l’artista audiovisual Push 1 stop

Dimecres 6 d'març. Una BAU Talks sobre disseny generatiu, amb el so com a part clau del treball d'aquesta artista canadenca

El Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius de BAU, Centre Universitari de Disseny i Mutek, Festival Internacional de Creativitat Digital col·laboren per a la presentació de Cadie Desbiens-Desmeules aka Push 1 stop. Serà una masterclass (en anglès) que tractarà sobre la seva pràctica amb el disseny generatiu.

Push 1 stop parlarà sobre els vincles entre la interactivitat d’àudio, el disseny 3D motion i l’art generatiu, elements que es caracteritzen per l’acumulació d’ambients narratius elegantment precisos i complexos presentats en els seus shows.

 

 

Cadie Desbiens-Desmeules és una artista canadenca que viu i treballa actualment a la capital de Quebec, Montreal. Els seus projectes es mouen entre els processos generatius i les presentacions en viu. El seu treball és sovint específic per a un lloc, o està basat en la instal·lació que abasta múltiples superfícies o entorns immersius.

El so sol ser una part clau del seu procés en traduir un mitjà a un altre i exposar al públic a la bellesa visual de les formes sòniques. El seu enfocament idealitza els ordinadors com a col·laboradors vius, experimentant amb un acurat equilibri de conductes caòtiques conduïdes per ordinador i errors humans.

 

 

Push 1 stop ha presentat el seu treball en galeries i festivals internacionals com Muteko el Musée des Beaux Arts de Canadà. Des del 2016, les seves pel·lícules i presentacions s’han pogut veure a tot el món en festivals com el SonarTodaysArt o el Gamma Festival.

 

Dimecres 6 d’març
16:00
BAU, Edifici A, Espai Polivalent (Pujades, 118)
Entrada gratuïta prèvia inscripció

 

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

21 hores ago

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

3 dies ago

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

4 dies ago

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

5 dies ago

Noticias relacionadas

L’Acte de Cloenda de Disseny, en la cartellera de l’Aribau Cinema

Sessió Informativa Online del Grau Universitari en Belles Arts

Els últims lliuraments dels estudiants del Màster en Design Research

“Marfantes”, el nou documental experimental d’Anna Moreno

BAU pujarà a l’escenari del Gran Teatre del Liceu

Treball de Fi de Grau, el desenllaç d’una etapa culmina amb l’última entrega