Campus Virtual
Search
Close this search box.

Instal·lacions lumíniques en entorns urbans, una conferència de Maria Güell

Dimecres 20 de febrer. Nova sessió del cicle Interferències sobre els efectes de la llum a l'entorn de les ciutats

Nova sessió del cicle Interferències a càrrec de la directora artística de Llum BCN 2019, Maria Güell Ordis, que ens parlarà dels efectes de la llum a les ciutats.

Aquesta professional de l’escenografia i la il·luminació, ens explicarà com la llum, en una època d’electrònica i codi, s’ha convertit en un llenguatge urbà artístic, a partir de la unió entre diferents disciplines. Els espais urbans i públics, que formen part del dia a dia dels ciutadans, poden ser transformats, mitjançant instal·lacions lumíniques, generar un nou paisatge urbà i oferir una experiència que arribi a tots els públics. També mitjançant aquest canvi de l’entorn urbà creem un vincle entre l’obra d’un artista i els ciutadans.

 

 

Maria Güell Ordis, formada a l’Institut del Teatre de Barcelona en l’especialitat d’Escenografia, va tenir el seu primer contacte amb la il·luminació en el món de l’espectacle. Posteriorment va col·laborar en projectes d’arquitectura i il·luminació d’exposicions i museus.

L’any 2003 va fundar La Invisible, estudi professional de disseny d’il·luminació, que acumula experiència en diferents àmbits del disseny d’il·luminació amb projectes per a àmbits com l’arquitectura, interiorisme, patrimoni, urbà, paisatgisme, exposicions, museus i instal·lacions efímeres.

A nivell personal treballa com a docent, imparteix conferències i ha dirigit i comissariat exposicions. Ha estat directora del Festival Llum BCN en les edicions dels anys 2008, 2009, 2012, 2013 i 2019.

 

Dimecres 20 de febrer
18:00
BAU, Edifici A, Espai polivalent (Pujades, 118)
Entrada lliure, aforament limitat

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

2 dies ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

3 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda