Campus Virtual
Search
Close this search box.

Conferència del col·lectiu Estampa a BAU Talks

12 de novembre, 18:00. Conferència de l'alumni Roc Albalat i Pau Artigas sobre tres projectes del col·lectiu Estampa

El primer BAU Talks del curs 2018-19 el protagonitzaran Roc Albalat (alumni de BAU) i Pau Artigas, membres del col·lectiu Estampa, format per realitzadors, programadors i investigadors que treballen en els camps de l’audiovisual experimental i els entorns digitals.

En la seva intervenció Roc i Pau ens parlaran de tres dels seus projectes: El mal alumne. Pedagogia crítica per intel·ligències artificials, Espais latents i Imaginacions maquíniques.

Avui dia, les màquines veuen i aprenen, però què vol dir “veure i aprendre”? És possible pensar una pedagogia crítica per al seu aprenentatge? Com podem subvertir els usos normatius –comercials i de monitorització– d’aquestes eines? Si el món de la intel·ligència artificial utilitza la metàfora de l’aprenentatge, proposem pensar una pedagogia crítica: una intel·ligència artificial no mimètica que provoqui relacions i imatges inesperades. El mal alumne és un projecte d’investigació artística sobre els mecanismes de la visió artificial i l’aprenentatge per mitjà de xarxes neuronals.

La práctica del col·lectiu Estampa es basa en una aproximació crítica i arqueològica a les tecnologies audiovisuals, en les possibilitats de les eines interactives i en els recursos de l’animació experimental. Els seus projectes han rebut suport d’institucions com la National Film Board del Canadà, Arte, el CONCA, l’OSIC, Xarxaprod o Barcelona Producció, i s’han vist en centres d’art i cinemes com l’Anthology Film Archive, el Centro de Arte Reina Sofía o la Tate Modern.

 

Organitzat per l’Àrea de Cultura de BAU
Dilluns 12 de novembre
18:00
BAU, Espai Polivalent, edifici A
Entrada lliure

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

1 dia ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda