Campus Virtual
Search
Close this search box.

Quarta edició del BAU Design Forum

Les Jornades interdisciplinàries de disseny i comunicació tornen amb conferències, presentacions de Treballs Finals de Grau i taules rodones

BAU, Centre Universitari de disseny organitza una nova edició de aquestes jornades interdisciplinars de disseny i comunicació en què s’inclouen conferències, presentacions de Treballs Finals de Grau i taules rodones.

El disseny d’avui en dia està tornant-se cada vegada més polític: visibilitza els interessos concrets que s’amaguen fins i tot darrere d’àmbits tradicionalment considerats “neutrals”, com el de les tecnologies. Un dels seus objectius és el de fomentar la discussió al voltant d’assumptes relacionats amb la nostra coexistència com a éssers socials. Una coexistència que afecta no només als éssers humans sinó a totes les entitats (animades o inanimades, materials o immaterials) que componen el món.

Aquest any, el BAU Design Forum pretén reflexionar al voltant de les maneres, els reptes i les oportunitats d’un disseny (cosmo)polític, sota la coordinació científica de Ramon Rispoli i la col·laboració del comitè organitzador format per Elisa Amann, Pierino Dal Pozzo, Pau de Riba i Frank Maria.

Entre els ponents es troben Laura Benítez, Pablo Martinez (300.000 km/s), Blanca Pujals (Goldsmiths University of London), Donato Ricci (SciencesPo Medialab), Daniel Rodríguez (DDB Spain) i Marek Tuszynski (Tactical Technology Collective).

Les presentacions dels Treballs Finals de Grau estaran protagonitzades per Paula Barrios (disseny gràfic), Paula Guallar (disseny gràfic), Alba Ibarz (disseny d’interiors), Georgina Madi (disseny de moda) i Marta Olivares (disseny audiovisual).

Dues tardes de reflexió sobre el disseny, la política o la tecnologia i la seva coexistència en el món d’avui.

 

19-20 de setembre de 2018
Espai Polivalent A

 

Laura Benitez

 

Pablo Martínez

 

 

Blanca Pujals

 

Donato Ricci

 

Marek Tuszynski
Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

5 dies ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

5 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

2 setmanes ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

2 setmanes ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda