Campus Virtual
Search
Close this search box.

Final Degree Fashion Show

Les col·leccions van mostrar la creativitat, la innovació i les preocupacions socials i personals d'una nova promoció d'estudiants de moda

El passat dijous 5 de juliol, va tenir lloc l’exhibició de TFGs dels estudiants de quart curs de Grau de l’itinerari de Moda. Un esdeveniment que s’ha convertit en un clàssic del fi de curs a BAU.

L’espai, d’estètica minimalista, industrial i banyat per una llum blava, tenia en el seu centre un quadrilàter. A cada una de les parets de la sala penjaven 4 pantalles i el públic s’ubicava a cada un dels seus quatre costats, el que permetia una perfecta visibilitat des de qualsevol posició. A través d’un sistema de càmeres, les diferents pantalles emetien un live del xou que permetia que des de qualsevol lloc de l’espai es pogués apreciar l’angle contrari.

Acompanyats d’una música electrònica d’aire retro-futurista, al Final Degree Fashion Show es van presentar un total de vint col·leccions realitzades pels estudiants Gina Berenguer, Laura Carbonell, Irina Castellví, Adrián Correa i Miguel Ascanio, Imanol Cruz, Maria Diego, Àurea Domínguez, Raquel Estebanell, Maria Goretti, Georgina Labara, Sara López, Georgina Madí, Carina Pfister, Pablo Porras, Laura Ribera, Marta Roig, Sílvia Rubio, Héctor Tre, Maria Alena Tur i Sandra Vizuete.

Unes col·leccions que mostraven la creativitat, la innovació i les preocupacions socials i personals d’una nova promoció d’estudiants de moda que posaven punt i final a quatre anys de formació i treball. Uns estudiants que van mostrar les seves idees i capacitats per integrar-se al món, la societat i el fascinant món de la moda.

 

Vídeo realitzat pels estudiants Anna Murciano i Mateu Rabell.
Muntatge i edició d’Anna Murciano.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

1 dia ago

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

2 dies ago

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

1 setmana ago

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

1 setmana ago

Noticias relacionadas

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS

“I’M, la (no) passarel·la” que no desfila, sinó que exhibeix

SINAPSIS, la instal·lació del cos i la ment, al Sónar+D

Razzmatazz es vesteix dels màsters en disseny de moda