Campus Virtual
Search
Close this search box.

Tres projectes d’estudiants de BAU, finalistes als Premis Habitàcola

Els projectes finalistes -Cúspide, Diplocub i Space Us- han estat desenvolupats per estudiants dels itineraris d'Interiors i Audiovisual

La XXX edició dels Premis Habitàcola, organitzats per Arquinfad, estaven dedicats enguany a plantejar una reflexió sobre els espais de lectura i de promoció de la lectura en l’espai públic, Lectures de(l) Bibliobús, d’acord amb una realitat que ja existeix i que mereix una resolució satisfactòria i definitiva: les parades de bibliobús i el seu entorn.

Els tres projectes finalistes —Cúspide, Diplocub i Space Us— han estat desenvolupats per estudiants dels itineraris d’Interiors i Audiovisual amb la tutoria dels professors Mariona Genís, Cecilia Gorriz i Joan Maroto.

 

 

Cúspide és un projecte de Jordi Hernández ubicat a la plaça de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes amb la intenció d’activar la plaça cada dia i totes les hores de l’any mitjançant una estructura multifuncional.

Diplocub ha estat desenvolupat per Marc Nieto, Oscar Sanz i Aitana Serrà amb la intenció de crear un espai funcional que potenciï tant la lectura individual com col·lectiva, així com la cultura, generant activitats i dirigit, principalment, als nens. Situat també a Castellví de Rosanes.

Els autors de Space Us són Ot Bach-Esteve, Mònica Solomando i Eduardo Vizcarro i la seva proposta, situada a Vallromanes, consta de tres carpes, dues d’elles fixes a la plaça per articular els recorreguts, usos i vincles del col·lectiu del poble i el bibliobús; l’altra carpa incorporada a aquest és plegable i capaç de generar diferents espais d’interacció durant el dia.

Els finalistes opten a tres premis, el 1r i 2n i el premi d’opinió, que es donaran a conèixer el pròxim 7 de juny.

 

Ver evento relacionado ➞

Últimas noticias

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

9 hores ago

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

15 hores ago

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

15 hores ago

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

6 dies ago

Noticias relacionadas

“SPELL”, la barreja d’absurd i màgia a l’Eufònic 2024

Els Treballs de fi de Grau de Moda desfilen en el Final Degree Fashion Show 2024

El Màster Universitari en Design Research presenta les seves dues noves becades per al curs 2024-2025

BAU triomfa als Premis LAUS 2024 amb una pluja de guardons

La moda més performativa va fer “sold out” a Razzmatazz

Inauguració de l’exposició “El cuerpo de la nación” de Lizette Nin en HAUS